როცა ცვლილებებს დაასრულებ, დააჭირე "💾 შენახვა" toolbar-ში — ჩამოიწერება ახალი bloomride.html ფაილი შენი ცვლილებებით. სწორედ ის ფაილი გამოიყენე შემდეგ (ან ატვირთე hosting-ზე). თუ შენახვას არ დააჭერ, ცვლილება გვერდის განახლებისას დაიკარგება.
პროდუქტების მონაცემები
დააჭირე „კოპირებას" და გამომიგზავნე ჩატში — ან შეინახე სადმე სათადარიგოდ.